Splinternyt havehegn – jeg skal ha’ En kombination af lydhegn + raftehegn idet vi skal have nyt havehegn til vores hjem

Med mine tøser logerer jeg direkte ved et styks ganske støjende motorvej og jeg er bare mega generet over tidligt om morgenen af støj fra lastbiler og busser. Så i dag er det tid til et lydhegn. Pånær den slags er placeret ved motorvejen, så vidste undertegnede ik vedr. lydhegn. Men som privatperson kan man tydeligt nok godt skaffe sig den slags havehegn kombineret med lydhegn.

Jeg tænker at jeg går efter et lydhegn der ser ud ligesom et raftehegn. Jeg vurderer at det look ligner et rustikt og naturligt havehegn, som passer godt ind i vores stil med en lidt tilgroet have. Et lydhegn bliver leveret i en sådan størrelse således at jeg og pigerne omgår kigget til alle bilerne. Og raftehegnet ser lækkert ud med træet. Vi bli’r begejstrede for det nye havehegn, børnene og jeg.

Villaens nye havehegn skal have et par stauder tæt på. Havens frugttræer kan også give modspil til grundens dugfriske raftehegn. Spændte mig ser frem til det lydhegn og ku’ have morgener med begrænset trafiklarm. Lydhegn , åh det bliver så godt. Så projekt havehegn starter med eftersøgning af en kombination af raftehegn og lydhegn her til aften. Så kan jeg måske starte projektet her i weekenden.