Overvejelser om fordele og ulemper ved parketgulv, gulvtæpper, laminatgulv eller trægulv

Vil I dejlige mennesker høre, dit og dat når det kommer til vores hus.

I det vedvarende husprojekt med at bygge om og istandsætte vores aldrende villa skal vi til at udvælge vores gulve.. Et pænt trægulv (gulvlageret.dk/traegulve-1) er vores 1. valg, men så kan man både udvælge et eksklusivt parketgulv, et billigere laminatgulv (gulvlageret.dk/laminatgulve-12/gulvlagerets-billige-laminatgulv-99), og/eller hvorvidt jeg og manden fx går efter gulvtæpper (gulvlageret.dk/taepper-13/danfloor-103) i vores soveværelse, eller om det er noget bøvl.

Mig og manden bliver bevidste omkring bebyggelse og nedrivning i de her dage. Inden jeg og min mand kom til overvejelser om gulvene, så overvejede vi blot trægulv som min mand og jeg var enige i. Men derefter lærte vi hvordan et styks trægulv er vidst ik kun er et trægulv. Nej da gulvet i træ kan købes som parketgulv, laminatgulv eller massivt trægulv. Gisp alle de valg

Der er enighed mellem mig og manden om at parketgulv med fiskebensmønstre virker temmelig flot og tror vi samtidig bekosteligt. Til gengæld har parketgulv en mere langvarig bærekraft som man kan slibe på når vi har brug for det. Det kan vi bestemt ik rigtig når man vælger laminatgulv, som endvidere kan være en kende forloren. Til gengæld ka’ vi placere et laminatgulv uden forarbejde oven på det nuværende gulv og denne type behøver ikke overfladebehandling. Hertil lader sådan et laminatgulv til at være nemt at passe. Hmm tænke tænke. Jeg kunne måske forhøre om folks tanker om laminatgulv, trægulv, gulvtæpper og parketgulv.

Werner og undertegnede kunne også vælge en mere rå gulvtype og knytte det rå med uldne gulvtæpper. Det er kanske ikke særligt godt med gulvtæpper, hvis nu manden og jeg snart måske har købt hund. På den anden side er gulvtæpper behageligt ved sengen. På den måde kan vi kombinere trægulv eller parketgulv med gulvtæpper.