Jeg anbefaler dramashop hvis du sidste skoledag kostumer

I fredags havde vi sidste skoledag og dagen var sindsyg sjov. Hele B-klassen stævnede hos Alberte og der roste vi kammeraternes sidste skoledag kostumer. Karolines sidste skoledag kostume {http://dramashop.dk/kostume/category/sidste-skoledag-63/} var pirat imens jeg var en ræv. Damens sidste skoledag kostume havde hun på egen hånd syet. Hun er super opfindsom. Det kan jeg ikke rigtig. Jeg googlede som kontrast da jeg skulle finde sidste skoledag kostumer hvor jeg faldt over mit sidste skoledag kostume webshoppen dramashop.dk {http://dramashop.dk/}.

Før end at vennerne sås med de andre på årgangen fik vi taget en hel del fjollebilleder af hinanden i diverse sidste skoledag kostumer. Det viste sig, at Noah ligesom mig havde hittet sit sidste skoledag kostume ved Dramashop. Godt for os var valget ikke faldet på samme outfit. Pyha. Jeg foretrækker at have mit sidste skoledag kostume uden kopier

Da vi havde overstået fotografering af sidste skoledag kostumer gik lærere og elever imod aulaen. Jeg indkasserede pænt med komplimenter for mit sidste skoledag kostume købt ved dramashop.dk, og det gjorde størstedelen af kammeraterne tillige for deres sidste skoledag kostumer. På skolen fik vennerne & jeg et øjeblik luret på de andres sidste skoledag kostumer og til slut efter års venten slynge rundt med de gode karameller. Mega awesome. Jeg har haft mig det sjoveste døgn.