Dramashop – Vedrørende fastelavnstid, handlen på dramashop.dk og lidet imponerende sy-evner

Karneval, fastelavn og halloween. Undertegnede er henrykt over udklædning og det samme er børnene dejligt nok også. Mor fremstillede det meste af mit fastelavnsudklædning, dengang jeg var lille. Derimod er jeg personligt ikke god ved symaskinen. Så ved fastelavnstid på matriklen, så søger jeg på webshops som www.dramashop.dk {http://dramashop.dk/}. Dramashop.dk har et fint sortiment af kostumedragter og jeg føler mig ret overbevist når det kommer til, at jeg selvfølgelig kan finde udklædning, som gør arvingerne begejstrede.

Mine børn gik denne gang efter at være hhv. noget fra zoo og Anna fra Frost. Jeg ku’ ikke finde et udpræget Elsa-Anna-kostume hos Dramashop.dk. Men jeg fremskaffede en lækker Frost-blå prinsessekjole på dramashop.dk som Freja hurtigt blåstemplede som den rigtige kjole. Freddy måtte egenhændigt vælge fra Dramashops udvalg, hborvidt han helst ville blive ræv, elefant, pingvin eller skildpadde – ret optur at dramashop.dk prioriterer flere ting end bare pirat og løve.

Butikken Www.dramashop.dk synes jeg er et nyttigt supplement til kæderne med legetøj, hvor mange af kammeraterne i folkeskolen opstøver sit udklædningstøj. På den måde skiller de kiddos sig ihvertfald en smule ud fra vennerne, når man købte fastelavnsudklædningen på www.dramashop.dk eller tilsvarende gesjæfter. Netop som os voksne til fester & frokoster, så orker vores børn heller ik at være sammenfaldende i valget af fastelavnsudklædning. Dramashop sælger tillige en stor portion udklædning til voksne – så klik dig ind på Dramashop.dk forud for julefrokosten med tema.