Dramashop – Om shopping på dramashop.dk, fastelavn og knebne sy-kundskaber

Karneval, halloween og fastelavn. Mor her & ungerne er pjattede med at klæde os ud. Mutti konstruerede alt årets udklædningstøj, dengang jeg var lille. Der imod er jeg ikke den store haj ved en symaskine. Så ved udklædningstid i familien, så eftersøger jeg på online shops såsom dramashop.dk (http://dramashop.dk/). Www.dramashop.dk har så så kolossal en selektion af tøj til udklædning at jeg kan være meget sikker på, at jeg kan finde som arvingerne ka’ skabe fantasi med.

Sidste fastelavn ønskede mine børn at være henholdsvis Frozen-Elsa og et dyr. Jeg ku’ ikk’ finde en rigtig Elsa-udklædning hos Dramashop. Men jeg detekterede en smart Frost-blå dragt hos www.dramashop.dk som Karoline straks adopterede som en Elsa/Anna-kjole. Jeppe selekterede selv fra Dramashops udvalg, hborvidt han sku’ bli’e ræv, pingvin, skildpadde eller elefant – ret optur at www.dramashop.dk leverer flere kostumer end løve, pirat og lignende kostumer.

Såfremt det gælder legetøjsgiganterne, hvor mange af kammeraterne i klassen opstøver deres udklædningstøj, så fungerer webbutikken dramashop.dk som et nyttigt supplement. Hvis man har scoret fastelavnstøjet på internettet på www.dramashop.dk eller tilsvarende gesjæfter så skiller de kiddos sig en smule ud fra de øvrige børn. Netop som vi voksne til fest, så orker børnenes på samme måde ik at være sammenfaldende i sit fastelavnstøj. Dramashop fører derudover en hel del voksenudklædning – så klik dig ind på Dramashop.dk inden temafesten på dit job.