Børnefødselsdag for børnehaven vs. havelåger og hegnsstolper

Min mand ka’ i øjeblikket ikk tænke på noget andet end hegnsstolper {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper} og havelåger {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager}, imens mor her tuller rundt & gennemtænker mindstebarnets børnefødselsdag omkring fyldet til lagkagerne plus saftevand. Seriøst. Jeg og ham vil tage os sammen og få alternere vores udtjente gitter, og den tjans stiller krav til friske hegnsstolper og at manden og jeg skal udpege et produkt mellem et utal af alternative havelåger. Fint nok, men må haveprojektet ikk godt stå standby til efter børnehavefesten, hvor jeg og ham får gæsteri af 27 glade unger? Det mener jeg bliver ret vildt at ordne helt alene.

Personligt har jeg ikke skænket min smag når det gælder hegnsstolper og havelåger en tanke. Havelåger og hegnsstolper har før været sådan noget, som var der i forvejen, hvor jeg har boet da jeg var lille. Men vi må vælge den slags, i dag hvor jeg og ham er husejere. Min mand har fundet et par habile butikker på nettet og han ønsker ikke på egen hånd at beslutte sig for om vi skal have hegnsstolper i træ eller aluminium. Personligt er jeg vidst mest til træ, meeen det kan da ozz være at alu-hegnsstolper er temmelig fine i udseende og stærkere?

Jeg og kæresten har talt om at få høj havelågen, og for nyligt har kæresten opdaget et par robuste havelåger, som oven i købet har lås. Det er dejligt, da kæresten og jeg bor for enden af vejen, hvor vi har haft flere indbrud.

Straks at børnene er bespist med bananlagkage og underholdning, så skal vi i fællesskab anskaffe havelåger og hegnsstolper. Ellers tror jeg ikke, at jeg slipper for min mandes ævl om fordele ved havelåger med lås, hegnsstolper i træ vs. aluminium og sådan nogle haveplaner.